Sitges escalfa motors per a l’estiu gastronòmic amb una nova edició d’El Sopar de Tast
El Sopar de Tast torna amb una nova edició aquest dijous 15 de maig per presentar una proposta gastronòmica plena de sabor i receptes locals. El restaurant Cañateca, als jardins del Casino Prado, acollirà a partir de les 19.30 h aquest sopar, un esdeveniment organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges i que cada any marca el preludi de la temporada d’estiu amb una vetllada festiva i plena de sabors.
Deu establiments oferiran un tast de les seves receptes al públic assistent, combinant cuina tradicional i tendències contemporànies. Aquests establiments són: Cal Pinxo, Cañateca, Cau del Vinyet, Corazón de Agave, Eurostars Restaurant La Punta, La Nansa, La Sitja (Escola d’Hostaleria de Sitges), Mare Nostrum, Pic Nic i Sofía by Pic Nic.
Aquest any el Sopar de Tast coincideix amb la proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, i Sitges se suma a la celebració sota el lema Som Gastronomia. A més, aquesta edició té un convidat d’honor: la Societat Gastronòmica de Sitges de la Societat Recreativa El Retiro, que enguany celebra el seu 20è aniversari, en una clara aposta per reconèixer les arrels i el patrimoni culinari del municipi.
El tiquet per accedir a l’esdeveniment té un preu de 25’50 € i inclou quatre tastets i dues begudes, amb vins de Perelada & Chivite i una barra de begudes variada. Es pot adquirir en aquest enllaç.
Comparteix