Torna l’edició de tardor del Sitges Tapa a Tapa del 21 de novembre a l’1 de desembre amb una oferta gastronòmica variada
Sitges es convertirà en festival de gustos i creativitat culinària del 21 de novembre a l’1 de desembre a través del Tapa a Tapa de Tardor. Aquesta ruta gastronòmica permetrà descobrir i assaborir la cuina creativa en versió de petit format de 25 establiments. Per 4 euros es podrà degustar una tapa acompanyada de vi o d’una canyeta.
En l’edició de tardor del 2023 es van servir gairebé 11.000 tapes i l’organització preveu arribar aquest mes de novembre a superar les 12.000 tapes.
Aquesta acció, que compta amb el suport de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, contribueix a atraure visitants en una època en què disminueix l’afluència de turistes i alhora a dinamitzar l’economia de la vila a través de la reivindicació de la gastronomia local.
Durant deu dies els participants podran realitzar la ruta gastronòmica per votar les tapes i entrar en el sorteig de diversos premis. Un cop omplerta la guia amb un mínim del segell de 5 establiments es podran dipositar a les bústies que estaran ubicades durant el recorregut. Com a novetat en aquesta edició de tardor s’incorpora en el sorteig de premis una litografia edició limitada de Josep Puigmartí, l’artista que forma part de la col·lecció de l’hotel Estela Barcelona- hotel de l’art.
Alhora un jurat tècnic degustarà també les propostes culinàries a l’escola d’hostaleria d’Institut Joan Ramon Benaprès per escollir les 5 tapes seleccionades en la categoria tècnica de l’edició de tardor del Sitges Tapa a Tapa 2024.
El Sitges Tapa a Tapa és organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.
Més informació a Tapa a Tapa de Tardor
Comparteix
Temes relacionats
-
- Abril 2025
-
- Desembre 2024
-