Engega una nova edició del Sitges Tapa a Tapa
Sitges engega una nova edició del Sitges Tapa a Tapa del 4 al 14 d’abril.
33 establiments participen en aquesta iniciativa dels quals 5 estan situats al Port de Sitges- Aiguadolç generant com a novetat una mini ruta dins el Sitges Tapa a Tapa.
L’organització espera superar les xifres assolides l’any passat i arribar a les més de 35 mil tapes durant els deu dies de l’activitat, fet que suposaria un increment d'entre el 12 al 14% respecte l'any anterior i que també es traduiria en més de 145 mil euros de venda en tapes.
El Sitges Tapa a Tapa (primavera 2024) permet gaudir, per 4 euros, d’alta gastronomia en petit format i tastar una tapa acompanyada d’un quinto o una canya de cervesa Estrella Damm. Per apropar més la tapa de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès al públic en general aquest dissabte es promocionarà d’11 a 13 h al Cap de la Vila.
Les persones que participin en aquesta ruta gastronòmica podran votar les seves tapes preferides i entrar en el sorteig d’una nit per a dues persones a l’Hotel Sabàtic de Sitges.
El Sitges Tapa a Tapa arriba enguany a la seva 13a edició i està organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges amb la col·laboració d’Estrella Damm i el suport de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, l’Institut Joan Ramon Benaprès i Gastronosfera.
RECONEIXEMENTS –SITGES TAPA A TAPA NOVEMBRE 2023
*GUARDONATS del JURAT TÈCNIC:
- 1r. Premi Jurat Tècnic: La sardina del Rojo, Rojo Frito
- 2n. Premi Jurat Tècnic: El Vinyet del Terramar, Oyster bar – ME Sitges Terramar
- 3r. Premi Jurat Tècnic: Magfoie, El Noi d’Alcoi
- • Accèssits:
- Mi mollete, Casa Hidalgo
- Costella lacada, La Barata
*GUARDONATS DEL JURAT POPULAR
- 1r. Premi Jurat Popular: Otoño redondo, L’Aixeta
- 2n. Premi Jurat Popular: Mi mollete, Casa Hidalgo
- 3r. Premi Jurat Popular: Costella lacada, La Barata
- • Accèssits:
- Carrilleras Merci, Merci
- Al Atún-Tun, Infinity (H. Calipolis)
Comparteix