Equitació

 

 

 

Fundació La Granja

hipica granja


La Fundació Privada La Granja de Sitges actualment diferents línies de treball, sempre relacionades amb el món del cavall.

La seva escola hípica amb una trajectòria de deu anys i evolucionat igual que el nivell dels seus genets, avui en competicions nacionals. Centre homologat, prestigiós a nivell mundial ABRS, també inicia aquest mateix any els cursos de formació professional eqüestre.

L'equinoteràpia i l'equitació adaptada és una altra línia de treball en què Fundació Privada La Granja obre les seves portes per fer possible que persones amb incapacitats físiques i psíquiques puguin gaudir acompanyades de professionals, de la pràctica de l'equitació i rebre els beneficis que aquesta proporciona

La seva ctivitat és bàsicament docent però tenen una sèrie d'activitats complementàries: excursions a cavall, activitats extra escolars, esplais vacances, organització d'activitats per empreses, festes d'aniversari, lloguer de cavalls per a casaments, cinema i televisió


Av Corts d’Aragó, s/n (Urbanización Levantina), Sitges, 08870 (Barcelona)
Tel.607 298 257 - Web

 

 

Club Hípic "El Rancho"

hipica rancho


Club públic que ofereix les seves instal.lacions per al pupil.latge de cavalls. Imparteix classes d'iniciació, salt i doma clàssica i també es dedica a l'entrenament de cavalls i genets per competir tant en doma clàssica com en salt.

Avinguda Av. del Mestre Falla, 10 · 08870 Sitges
Tel. 686 984 597 - Web

 

 

Escuela de equitación "Oso Pony"

hipica osopony


Escuela homologada per la federació hípica espanyola, federació hípica catalana i secretària general d'esports. En Escola d'Equitació Oso Pony des de fa 16 anys realitzen activitats esportives durant els mesos de juny, Juliol i Agost i en les vacances de setmana santa. Els criteris que regeixen aquestes activitats d'estiu són els d'oferir als nens un ventall d'activitats tenint com a pilar la formació i aprenentatge de l'equitació des de la seva iniciació bàsica fins a un alt nivell de competició.

Ca l'Estellar, Quint Mar · 08870, Sitges
Tel.93 894 64 91 - Web

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here