Turisme Actiu

Sitges disposa d’una gran oferta de recursos i atractius naturals que permeten oferir activitats esportives a l’aire lliure: 17 platges de sorra fina, 12.376 hectàrees de Parc Natural del Garraf i un clima privilegiat amb més de 300 dies de sol l’any i amb una temperatura mitjana de 18,7 graus. Aquests atractius, afegits a l’existència dels tres ports esportius i a les diferents instal·lacions esportives, fan de Sitges un escenari idoni per a la pràctica del Turisme Actiu.

L’oferta de Turisme esportiu a Sitges inclou activitats nàutiques, d’aventura i de natura oferint una combinació perfecta de mar i muntanya assegurant un gaudi complert pels amants d’aquest tipus de turisme. A Sitges i la comarca del Garraf hi ha una trentena d’empreses i institucions que treballen per oferir unes activitats innovadores, carregades d’emocions i d’elevada qualitat en el seu servei.

Si ens centrem en el mar, algunes de les activitats que ofereix Sitges són cursos de nàutica, kite-surf, windsurf, vela, patí, arrossegaments, excursions amb catamarà i caiac.

Si optem per la muntanya, tenim rutes de senderisme o mountainbike, itineraris mediambientals, rutes amb 4x4, tallers de relaxació, tai txi i qi qong, escalada o espeleologia.

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here