Platges del Centre

Platges amb ISO 14001

Aiguadolç: Situada a llevant del Port Esportiu d’Aiguadolç, davant l’organització de la Marina d’Aiguadolç. Té una longitud de 145 metres i un promig d’amplada de 20 metres. Disposa de tots els serveis.

Balmins: Platja formada per tres caletes. Es troba a ponent del Port d’Aiguadolç, entre el Port i el nucli urbà. Té una longitud de 240 metres i una amplada de 20. Disposa de tots els serveis, esta adaptada per a minusvàlids i esta certificada amb la ISO 14.001 i amb el compromís de qualitat turística del SICTED. Molts dels seus usuaris practiquen el nudisme.

Sant Sebastià: Es troba en ple nucli urbà, enclavada en un antic barri de tradició marinera. És una platja familiar molt freqüentada pels sitgetans. Té una longitud de 205 metres i un promig d’amplada de 20 metres. Disposa de tots els serveis i esta adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, esta  certificada amb la ISO 14.001 i amb el compromís de qualitat turística del SICTED

Fragata: Situada sota la mateixa Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Es pot considerar una platja esportiva freqüentada per gent jove. S’hi celebren diferents competicions i disposa de xarxes de volei i camps de futbol. Té una longitud de 85 metres i un promig d’amplada de 35. Comparteix l’espai amb el Club Nàutic. No disposa de servei de gandules ni tendals ni para-sols

Ribera: És una de les platges més populars, concorregudes i cosmopolites gràcies a la seva ubicació, en el centre neuràlgic del nucli urbà. Té una longitud de 260 metres i un promig d’amplada de 36. Disposa de tots els serveis i esta certificada amb la ISO 14.001 i amb el compromís de qualitat turística del SICTED

Bassa Rodona: Platja on s’hi respira un ambient singular, freqüentada majoritàriament per homes. Té una longitud de 285 metres i un promig d’amplada de 18. Disposa de tots els serveis excepte guingueta.

Estanyol: Platja situada davant del sector residencial del Vinyet i del Passeig Marítim. Té una longitud de 365 metres i un promig d’amplada de 20. Disposa de tots els serveis. Com a novetat durant aquest estiu s’ha pogut escoltar música chill out en directe els divendres, dissabtes i diumenges de 15.00 – 19.00 h.


Riera Xica
: També situada davant del sector residencial del Vinyet. Té una longitud de 320 metres i un promig d’amplada de 15. Disposa de tots els serveis.

Barra: És una platja de 390 metres de longitud i 25 d’amplada. La seva particularitat és que hi ha 4 illetes artificials creades per a la protecció de la sorra. Disposa de tots els serveis i esta certificada amb la ISO 14.001 i el compromís de qualitat turística del SICTED.  

Terramar: És una platja situada davant de l’àrea de Terramar, un sector residencial. També té 4 illetes per la protecció de la sorra. Té una longitud de 395 metres i un promig d’amplada de 25. Disposa de tots els serveis.

Anquines: És una platja artificial. La seva existència es deu a l’Hotel Terramar que la va crear com a àrea de servei de l’hotel als anys 20. Es caracteritza per estar encerclada per dos espigons en forma de cranc, de manera que queda molt protegida dels temporals. Té una longitud de 160 metres i un promig d’amplada de 50. Disposa de tots els serveis

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here