Platges

Platges amb ISO 1400

Patrocinador

 

Sense dubte, un dels principals atractius de Sitges són les seves platges, on la convivència i el contacte amb la natura permeten conèixer una mica més el tarannà dels sitgetans.
Un total de 17 platges ressegueixen el litoral sitgetà i cadascuna d’elles té la seva pròpia personalitat i compta amb els serveis necessaris per oferir totes les comoditats. El caràcter propi de cada platja fa que es respirin ambients ben diferents: hi ha cales petites i tranquil•les, platges amples de sorra fina molt familiars, o platges  urbanes amb vistes al centre històric i situades en ple passeig a les quals s’hi pot accedir a peu.

 

Les banderes EMAS onegen a les platges urbanes de Botigues, Garraf i les 11 que s'alineen des d'Aiguadolç fins a les Anquines.

Les 13 platges urbanes de Sitges – Botigues, Garraf i les 11 que dibuixen el paisatge litoral des d'Aiguadolç fins a les Anquines- tenen el certificat EMAS (Sistema Comunitari d'Ecogestió i Ecoauditoria), un sistema de gestió ambiental basat en normes de referència ISO 14001 i gestionat pels estats membres de la Unió Europea.

 

Aquestes són: 

1. Platja de Sant Sebastià

2. Platja de Balmins
3. Platja de Les Botigues de Sitges

4. Platja de Garraf

5. Platla de la Ribera

6. Platja de la Barra

7. Platja d'Aiguadolç

8. Platja de la Fragata

9. Platja de Bassa Rodona

10. Platja de l'Estanyol

11. Platja de la Riera Xica

12. Platja de Terramar

13. Platja de les Anquines 

Es tracta del màxim distintiu mediambiental de qualitat, que és de caràcter voluntari per a les organitzacions interessades en avaluar i millorar el seu comportament mediambiental, i difondre'l amb transparència al públic i a altres parts interessades.

L'objectiu és assolir la implantació d'un sistema de gestió mediambiental que pugui avaluar els efectes o l' impacte mediambiental de les activitats a les platges, implantant pràctiques respectuoses amb el medi.

 

La implantació de l'EMAS requereix:

  1. la definició d'una política mediambiental definida
  2. la realització d'una diagnosi mediambiental
  3. donar compte periòdicament a través de declaracions mediambientals verificades per organismes independents

En la realització de la diagnosi, es comprova el grau de compliment de la legislació vigent, l'avaluació de les efectes mediambientals, l'examen dels processos interns que porten a les bones pràctiques, així com l'anàlisi de les situacions d'emergència.

 

Platges de Llevant

Platges del Centre

Platges de Ponent

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here