Palau Novella

El Monestir Budista del Garraf, Sakya Tashi Ling, realitza diferents activitats culturals, entre les que destaca la visita guiada al Palau Novella, on es mostra, d'una banda, el patrimoni d'una familia d'indians que vàren construir l'edifici on s'allotja avui dia el monestir, i per una altra, una exposició d'art i cultura tibetana que ens apropa a una tradició espiritual mil.lenària i als valors de la filosofia budista.

 

A més de la visita, es proposa al visitant diferents experiències com són els tallers de relaxació, conferències sobre el tema 'Què és la meditació?' o 'Conciencing', que ens permetran una mirada cap a l'interior.

 

També poden gaudir de l'entorn del Monestir, situat a l'enclavament privilegiat del Parc Natural del Garraf, així com de l'ambient de pau i armonia que s'hi respira. Als jardins trobarem 'l'Estupa Namyal', que representa la 'ment il.luminada' o 'conciència desperta' de Buda, i dintre de les proximitats del Monestir, el llac romàntic.

 

Informació y reserves
telf. 937 432 285, 937 432 010

 

www.monjesbudistas.org
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here