Allotjament

L’oferta d’allotjament a Sitges  està creada a la mida de tots els gustos i de totes les necessitats: des de grans hotels integrats en cadenes internacionals, fins a petits establiments de gestió familiar

La vila compta amb hotels de 5 i 4 estrelles amb una ubicació privilegiada davant del mar o molt a prop de la platja. Aquests establiments gaudeixen de completes instal•lacions tant per a estades de plaer com de negocis, ofereixen una gran varietat de serveis d’alta qualitat, presenten un interiorisme cuidat, i proposen una oferta gastronòmica amb especialitats de la cuina mediterrània i internacional a l’alçada de la seva categoria.

A Sitges trobem també petits hotels ideals per a estades familiars, on gaudir d’un d’ambient més íntim, amb instal.lacions plenes d’encant i amb una cuidada atenció per cada detall, molts d’ells situats en edificis històrics dins el nucli de la vila, i tots a pocs minuts de les platges.

En un entorn inigualable on es combinen els equipaments urbans més adequats amb els avantatges de la costa mediterrània, Sitges és el lloc perfecte per a la celebració de congressos, convencions i viatges d’incentiu.

Hotels
Pensions
Camping
Apartaments

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here