En Avió

L’Aeroport Internacional de Barcelona, El Prat, es troba a 28 Km de Sitges. Hi operen la gran majoria de companyies aèries. Existeixen vols diaris a la resta de ciutats d’Espanya i a la resta de ciutats europees i dels altres continents. El pont aeri garanteix una contínua connexió amb Madrid. També cal tenir en compte els aeroports de Reus (a 67 km) i Girona (a 135 km) des dels quals operen companyies de baix cost.

Des de Sitges, es pot arribar a l’aeroport amb tren. Cada trenta minuts hi ha trens que uneixen l’estació de la vila amb l’estació del Prat de Llobregat on es pot agafar un tren que arriba fins al mateix aeroport. El mateix recorregut també es pot fer en sentit invers: de l’aeroport al Prat del Llobregat i del Prat del Llobregat a Sitges.

La companyia Mon-bus té una servei diari regular d’autocars que tenen parada a l’aeroport de Barcelona, T-1, cada 30 minuts. Aquests autocars surten de Sitges des de les 05.55h del matí fins a les 21.55h. En sentit invers el servei comença a les 07.40h i funciona fins a les 23.40h.
www.monbus.cat

D’altra banda, per carretera, l’aeroport enllaça amb Sitges a través de l’autopista C-32 o bé per la carretera C-31.

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here