Gastronomia

Capital gastronómica del Garraf

Sitges ofereix una extraordinària oferta gastronòmica que situa la mundialment reconeguda cuina mediterrània en un dels seus nivells més alts. Tastar les especialitats de la cuina sitgetana a base de peixos i arrossos, així com el famós xató, sense oblidar les avantguardistes propostes dels plats  contemporanis, són autèntiques experiències úniques per al paladar.

Sitges compta amb restaurants de gran nivell, molts agrupats al voltant del Club de Tast, col•lectiu que treballa per tal de garantir la qualitat dels productes i d’oferir una cuina que sap tenir cura de tots els detalls. I és que l’alta qualificació dels plats que se serveixen a les taules de Sitges ha fet que la vila sigui considerada la capital gastronòmica del Garraf.

El popular xató és un plat fred que s’elabora amb escarola, bacallà dessalat i esqueixat, tonyina salada, seitons i olives arbequines, tot acompanyat d’una una salsa a base d’all, ametlles, avellanes, seitons, nyores escaldades, pa fregit, bitxo, oli, vinagre i sal.

La notable qualitat dels vins de la Denominació d’Origen Garraf i la Malvasia, el vi dolç típic de Sitges elaborat amb la varietat de raïm del mateix nom i catalogat com a baluard de l’Slowfood, ens conviden també a gaudir dels plaers de la taula.

Llistat de restaurants associats al Club de Gastronomia i Comerç Best Sitges

Llistat  de restaurant associats al Gremi d´Hosteleria de Stges

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here