Santa Tecla

Just un mes després de la Festa Major, els representants del folklore local tornen a sortir al carrer per celebrar la festivitat de la patrona de la vila, Santa Tecla.

 

La festivitat de Santa Tecla s'inicia oficialment el 22 de setembre amb la repicada de campanes i l'encesa dels 21 morterets. Ja a la tarda, just abans de la Processó Cívica, tindrà lloc l'ofrena floral a la Patrona.

 

A la tarda, la Processó Cívica parteix de la casa de la pendonista, que serà acompanyada per les seves cordonistes. A la nit, hi ha el Castell de Focs i, tot seguit, les revetlles musicals al passeig i el Ball de les Gralles al Cap de la Vila.

 

El 23 de setembre, dia de la festivitat de la Santa, la jornada comença amb la Matinal on els més menuts representen els diferents balls populars, de foc i entremesos pels carrers de Sitges. A les 11 del matí, es porta a terme l'Ofici i en acabar es fa la sortida d'Ofici i l'exhibició castellera.

 

És la mateixa Jove de Sitges qui a la tarda, abans de la processó i després dels concerts vermut de les societats, baixa el pilar de quatre per les escales de La Punta. La jornada festiva clou amb la Processó, l'entrada de la Santa i les ballades finals dels gegants i les bèsties de foc.

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here