Museus


MUSEU CAU FERRAT


CAU FERRAT


Casa-estudi del pintor i escriptor Santiago Rusiñol (1861-1931 ), i lloc de trobada d’artistes del modernisme català. Conté obres de Rusiñol, Ramon Casas, El Greco, Zuloaga i Picasso, entre d’altres. A més, alberga importants col•leccions de ferro forjat, vidre, ceràmica i dibuix.

TANCAT PER OBRES

 

MUSEU MARICEL


 museu maricel


Acull la col•lecció del Dr. Pérez-Rosales amb obres d’estil romànic, gòtic, Renaixement i barroc. Es presenta també escultura catalana modernista i noucentista, a més d’unes pintures murals de Josep Maria Sert. En la segona planta s’exposa la Pinacoteca d’Art Modern (Rusiñol, Casas, Utrillo, Pruna, etc) i la col•lecció marinera d’Emerencià Roig.

 

TANCAT PER OBRES


MUSEU ROMÀNTIC


 museu romantic


Casa benestant catalana del segle XIX, residència de la família Llopis. La seva visita permet descobrir com es vivia en l’època del romanticisme a Catalunya. Presenta també la col•lecció de nines antigues Lola Anglada, una de les millors d’Europa. Visites guiades cada hora.

 

FUNDACIÓ STÄMPFLI

 

logo STAMPFLI

 

La Fundació Stämpfli és el nou centre que acull i exhibeix el fons artístic de la Fundació, format per una col·lecció de més de 70 obres de 60 reconeguts artistes contemporanis procedents de 21 països diferents.

El centre, impulsat amb el suport de l'Ajuntament de
 Sitges i la Generalitat de Catalunya, acull una col·lecció que presenta un significatiu recorregut de l'art dels anys 
seixanta del segle XX fins l'actualitat.

+ INFO AL SEU WEB

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here