Projecte Cowama

Un nou sistema de gestió integral de les aigües permetrà tenir un control més exhaustiu de l’aigua del mar de Sitges.
L’objectiu és protegir l’aigua de bany de possibles contaminacions i donar un nou distintiu de qualitat a les platges.

Els ciutadans de Sitges que ho desitgin poden saber des de casa i a temps real en quin estat està l’aigua de les platges de la vila. Un nou sistema que permet fer arribar aquesta informació a través d’Internet, en el marc del projecte europeu LIFE per a la Gestió Integral de les Aigües de Bany “Coastal Water Management” (COWAMA), que compta amb la participació de diferents localitats mediterrànies, entre ells Sitges, Barcelona, Alacant, Benidorm i Torrevella.

L’elecció de la vila per participar en aquest programa innovador i pioner en tècniques mediambientals respon a l’aposta del govern municipal per a tots els aspectes d’aquest àmbit, així com per l’afluència turística i la qualitat de les platges de Sitges. endavant Per a l’Ajuntament aquest nou sistema de control ofereix un nou distintiu de qualitat per a les platges de la vila que alhora permetrà identificar les principals fonts de contaminació, en cas d’haver-hi, i si hi ha risc, el sistema definirà la naturalesa, la freqüència i la possible durada de l’episodi de contaminació. A més a més, el sistema avaluarà les diferents alternatives per solucionar el problema.

Finalment, el projecte inclou un sistema d’alerta a través d’uns censors que permetran fer una previsió de la qualitat de les aigües de bany, però també informar el ciutadà a temps real i a través d’Internet quin és l’estat de l’aigua.    

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here