Platges de Llevant

Platges amb ISO 14001

Platja de les Botigues: Estem parlant de la platja més gran de tot el terme municipal de Sitges. Es troba al nucli urbà de les Botigues. Té una longitud de 1.415 metres i un promig d’amplada de 100. Disposa de guinguetes, gandules, tendalls, dutxes, rentapeus, papereres i accés fins a la zona de bany per a persones amb mobilitat reduïda. Certificada amb la ISO 14.001 i amb el compromís de qualitat turística del SICTED.

Cala Ginesta: Platja situada al costat de Port Ginesta, el port esportiu amb més amarratges de Catalunya. Per accedir-hi s’ha d’entrar al Port. S’ha vist afectada per les obres d’ampliació d’aquest. És una platja sense serveis degut al valor mediambiental de la zona, amb surgències d’aigua dolça provocada per la configuració geològica amb gran quantitat de cavitats que afavoreixen la filtració de l’aigua de la pluja cap el subsòl i formen corrents que s’integren per sota el fons marí i que afloren en forma de surgències submarines d’aigua dolça. L’altre aspecte destacat és a la fauna que habita en els penya – segats litorals.

Garraf:
Situada al peu del nucli urbà de Garraf. Té una longitud de 380 metres i un promig d’amplada de 28 metres. Disposa de tots els serveis i esta adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Certificada amb la ISO 14.001 i amb el compromís de qualitat turística del SICTED. Unes casetes de bany declarades d’interès..... molt característiques li atorguen una especial singularitat.

Cala Morisca: És una platja naturista ubicada en plenes Costes de Garraf i enclavada enmig de penya-segats. Té una longitud de 140 metres i un promig d’amplada de 50 metres. Disposa de servei de bar-restaurant, dutxes i wc.

Reserva ara!

Et garantim el millor preu

Data d’arribada

Data de sortida

Veure Webcam

Consulti allò que d’altres viatgers opinen sobre Sitges
Llegeix opinions sobre Sitges i Sitges Villas

You are here